© 2016 Kofferbakmarkt Someren-Heide is onderdeel van Fanfare St. Jozef  Disclaimer

 Someren-Heide
Kofferbakmarkt
opgericht 1948
Someren-Heide
Home

Wat is een Kofferbakmarkt

Bij een kofferbakverkoop of Carboot sale zoals de markt in Engeland genoemd wordt komen verkopers met hun auto of busje geladen met tweedehands spullen die de verkoper aan de man wil brengen. De auto's krijgen een staanplaats toegewezen en vanuit de kofferbak worden de te verkopen spullen verkocht. Natuurlijk is er de mogelijkheid om spullen uit te stallen en op een zelf meegebracht kleed of tafel. Geen lange rijen identieke marktkramen, maar een bonte verzameling van auto’s met spullen daar omheen. Kortom gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

 

Een kofferbakverkoop is zeer interessant voor particulieren, iedereen kan zich inschrijven. Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Zo kan overbodig speelgoed, kleding en huisraad op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is veel leuker dan te koop aanbieden op internet. De opbrengst van de verkochte spullen komt geheel ten goede aan de verkoper.

 

Voor wie

Datum Kofferbakmarkt 2018 nog niet bekend

Informatie

Informatie voor verkopers en bezoekers wat betreft openingstijden e.d...

Lees verder »

Wie zijn wij

Someren-Heide heeft een rijke historie wat betreft markten van...

Lees verder »

Berichten

Van vlooienmarkt naar Kofferbak-markt...

Lees verder  »

 

Volg ons op Facebook

Wij bedanken alle bezoekers en deelnemers die aanwezig waren op de Kofferbakmarkt van zondag 21 mei 2017, voor het in ons gestelde vertrouwen.

Graag tot ziens op de kofferbakmarkt van 2018.