© 2016 Kofferbakmarkt Someren-Heide is onderdeel van Fanfare St. Jozef  Disclaimer

 Someren-Heide
Kofferbakmarkt
opgericht 1948
Someren-Heide
Home

Van Vlooienmarkt naar Kofferbakmarkt

Op zondag 6 mei 2012 hield Fanfare St.Jozef haar eerste kofferbakmarkt. Ondanks het koude weer stalde 65 van de 90 verkopers die zich aangemeld hadden hun spullen uit. Er ontstond al snel een leuke markt met hier en daar gezellige muziek op de achtergrond. En met de geur van een barbecue was het toch een klein beetje zomer. De grote variatie aan koopwaar trok ondanks de regen in de middag bijna 700 bezoekers.

Naar fotoalbum...

Koude maar gezellige eerste kofferbakmarkt

Someren-Heide stapt over van vlooienmarkt naar kofferbakmarkt. Hiermee is er na 38 jaar een einde gekomen aan de Vlooienmarkt van Fanfare St. Jozef. Door gebrek aan opslagruimte heeft de organisatie na lang beraad besloten om een streep onder de vlooienmarkt te zetten. De organisatie laat zicht echter niet uit het veld slaan en gaat verder met de Kofferbakmarkt waar iedereen aan mee kan doen.

 

Zondag 9 juni hield Fanfare St. Jozef haar 2e kofferbakmarkt. Na een lange koude periode was het deze dag schitterend weer, dit jaar dus geen afmeldingen of wegblijvers om deze reden.

Om 07:00 uur stonden de eerste verkopers al aan de poort om hun spullen uit te stallen. Ook bewoners van de Ericaweg en de Brinkweg stalden hun koopwaar bij hun eigen inrit uit. Dit jaar zorgde de band HillBilly Hayride voor een vrolijke noot. Zij speelden op verschillende plaatsen op de markt gezellige en leuke muziek waar de verkopers en het publiek zichtbaar van genoten.

 

Meer foto’s...

 

HillBilly Hayride speelt covers van onder andere Dolly Parton, Flatt & Scruggs en The Dillards. Naast deze ‘old time originals’ laat de band ook liedjes horen van hedendaagse artiesten als de Hackensaw Boys, de Hillbilly Gipsies en Old Crow Medicine Show.

www.hillbillyhayride.nl en www.facebook.com/hillbillyhayride

 

 

HillBilly Hayride op kofferbakmarkt